Ebben az életkorban a kutyáknak szükségük van a porcok védelmére, amelyek az idő múltával törékenyebbé válhatnak. Pont ezért a ALDOG LOW FAT jelentős mennyiségű glükozamin, Condroitin, illetve MSM hozzáadásával készül a porcok állapotának fenntartása érdekében.
ÖSSZETÉTEL: Dehidratált hús (min. 25%), kukoricapehely, csirkezsír, hidrolizált csirkefehérje, szárított (cukor)répapép, lenolaj (1,00%), nátrium-klorid, glükózamin (0,04%), metilszulfonil-metán (MSM) (0,04%), kondroitin szulfát (0,026%), ásványi anyagok.
BELTARTALMI ÉRTÉKEK: nyersfehérje 23,00%, nyersrost 2,40%, nyerszsír 9,00%, nyershamu 5,50%, omega-6 zsírsavak 2,80%, omega-3 zsírsavak 0,65%, kalcium 1,80%, foszfor 1,20%
ADALÉKANYAGOK: A-vitamin (retinil-acetát) 30.000 NE/kg, D3-vitamin 2.150 NE/kg, E-vitamin (all-rac-alfa-tokoferil-acetát 3a700) 600 mg/kg, B1-vitamin (tiamin-mononitrát) 27.00 mg/kg, (B2-vitamin) riboflavin (3a825i)) 33,50 mg/kg, B6-vitamin piroxidin-hidroklorid 16,00 mg/kg, B12-vitamin 325,00 mg/kg, cianokobalamin, biotin 43,00 mg/kg, niacin 67,50 mg/kg, kalcium-D-pantotenat 40,00 mg/kg, folsav 3,50 mg/kg, kolin-klorid 2.600,00 mg/kg, vas 111,86 mg/kg (vas-(II)-szulfát-monohidrát 340,00 mg/kg), réz 13,40 mg/kg (réz-(II)-szulfát-pentahidrát 52,50 mg/kg), cink 156,03 mg/kg (cink-oxid 194,00 mg/kg), mangán 33,47 mg/kg (mangán-szulfát-monohidrát 103,00 mg/kg), jód 1,78 mg/kg (kálium-jodid 2,35 mg/kg), szelén 3 mg/kg (nátrium-szelenit 0,50 mg/kg), L-karnitin 520,00 mg/kg
ÉRZÉKSZERVI ADALÉKANYAGOK – ÍZFOKOZÓK: Gesztenye kivonat 0,40%
METABOLIZÁLHATÓ ENERGIA: 3.830 Kcal/Kg
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ: Adagolja szárazan vagy megpuhítva, (langyos vízzel/húslevessel) követve az alábbi táblázatban javasolt mennyiségeket. A feltűntetett mennyiségek, az egyedre szabott adagolás az egyes állat igényeitől, életkorától, és sajátos szükségleteitől függően változhat. A mennyiséget igazítani kell az évszakhoz kapcsolódó feltételekhez, a kutya fizikai állapotához és tevékenységéhez. A termék színezék nélkül készül, kisméretű színváltozások a felhasznált alapanyagok miatt következnek be, s nem befolyásolják a minőséget.