Termékeink
Menu mobile

NÉZZ KÖRÜL A TÖRTÉNETEINK KÖZT!

Bemutatkozik a Nádberki Vadász Kennel

Bemutatkozik a Nádberki Vadász kennel

Hári Csaba vagyok a Nádberki Vadász Rövidszőrű Magyar Vizsla kennel tulajdonosa. Párommal Futó Ivettel 2015-ben döntöttünk úgy, hogy néhány év aktív vizslázás után, szeretnénk valami hosszú távút, maradandót alkotni a fajtában és a tenyésztés rögös útjára lépünk. Tenyésztési célunk, hogy egészséges, magas szintű munkatulajdonságokkal és szilárd idegrendszerrel rendelkező vizslák szülessenek nálunk, amelyhez elegáns, a funkcionalitást tükröző küllem párosul!

Kutyáinkkal a téli szezonban folyamatosan apróvad vadászatokon dolgozunk, az év többi részében pedig tréningezünk, versenyzünk. Mind a vadászat, mind a versenyszezon nagy terhelést jelent egy munkakutyára nézve. Hosszú ideig problémát jelentett nekünk a megfelelő táplálás, ami nyilvánvalóan mindennek az alapja. Számos módszert és lehetőséget kipróbáltunk több-kevesebb sikerrel, de a minden szempontból megfelelő megoldás váratott magára.

Mindig is érdekelt a szánhúzó kutyák, kutyások munkája, élete, így rendszeresen és szívesen olvasom az ehhez kapcsolódó publikációkat is. Ennek kapcsán kerültem kapcsolatba az Il Cane tápokkal és a rendelkezésre álló adatok alapján úgy döntöttem, hogy megér egy próbát. 

 

A kutyázás minden terén nagy hangsúlyt fektetünk a hitelességre, így a véleményformáláshoz az idei nagyon mozgalmas apróvadas szezont szántam alapnak. Lassacskán túl vagyunk a szezon javán és a látottak minden kétséget kizáróan meggyőztek.

Kutyáinkkal szemben mindig a legmagasabb elvárásokat támasztjuk, de ehhez bizony nekünk is mindent meg kell adnunk a számukra. Az Il Cane csapatának segítségével sikerült felállítanunk egy olyan koncepciót, ami születéstől kezdődően, a kiskutya egész élete során minden igényt kielégítő, elérhető takarmányozást biztosít. Bízunk benne, hogy így a velünk kapcsolatos kutyák és gazdáik számára is megnyugtató alternatívát tudunk nyújtani.


http://www.nadberkivizsla.hu/

Bejelentkezés