Termékeink
Menu mobile

NÉZZ KÖRÜL A TÖRTÉNETEINK KÖZT!

TOPDOGBLOG@CSIBAZSOLTI

Csiba Zsoltot, a Topdog Ebáruház, illetve már három (GYŐR, GYŐR, MÓVAR) B2C bolt tulajdonosát lassan három éve ismertem meg, három éve forgalmazója termékeinknek!

Minden már baráti beszélgetésünk során lehet tanulni tőle valamit, érdemes maghalgatni gondolatait általában a kutyatartás, de főként a kutya táplálása témájában, minden szava kincs!

Én az alábbiakban tudnám összefoglalni pár szóban Zsolt küldetését.

 

 

Bár a boltba a kutyagazda jön be, a vevő mégis a kutya, az ő igényei az elsődlegesek, a gazda egy közvetítő, bár ő dönt arról, hogy mit vesz meg, mennyi pénze van rá, a kutya viszont arról, hogy mit eszik meg. Sajnos arról dönteni, hogy mi az, ami jó neki, szintén nem tud a kutya, így a gazdája dönt helyette, s kell a tanács! Ezért kell minél magasabb színvonalon, s közel 30 év kutyás szakmai tapasztalait kihasználva tanácsot adni, s tőle higyjétek el, fogtok kapni, menjetek be hozzá, s kérdezzetek!!!   

* Azt,  hogy az alábbi magáról írt pár mondtaban a mi termékeinket is dícsérje, nem én kértem tőle, magától teszi, pedig ez nála ritka!

TOPDOGBLOG.CSIBA.ZSOLTI@ÉRDEMESELOLVASNI

"Hogy mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás?

   Az udvarról a nappaliba költöző, társállati rangsorba emelkedő kutyák egyedszámának robbanásszerű növekedése, vagy az állateledel gyártók figyelmének fókuszába kerülő négylábúak, aminek következtében az etetésük pofon egyszerűvé vált, így egyre többen tarthattak kutyát? Hogy mi volt előbb? Talán az előbbi.

   Egy dolog azonban biztos: az állateledel gyártás az elmúlt harminc év sikertörténeteinek egyikévé vált. Egyre-másra bújtak elő a föld alól is az új elméletek, az ezeket megvalósítani képes eledelek, és gyártók. Talán emlékszünk még az egyik első hazai gyártó termékére, a Fal-Hat kutyatápra, egy kilós papírdobozos kiszerelésben… rettenetes volt. Mégis volt (!), lett. A Litinára, amely talán a leginkább professzionális módon közelítette meg akkoriban házi ragadozóink táplálási igényeit, a rendelkezésre álló technológia segítségével…

   Aztán beszálltak a „ringbe” a multinacionális cégek… hm… nem kevés gondot okozva ezzel, ebben a pillanatban is (a magyarországi kutyás társadalom 95% az ezekből a műhelyekből kikerülő termékekkel etet, mégsem teszi fel a kérdést senki, mi végre van ennyi emésztőrendszeri problémával küzdő kutya).

   Az üzleteimben csak olyan termékeket forgalmazok, amiket kipróbáltam a kutyáimon, tehát etetnék, etetek vele. Ahol, lehetőség szerint egy kisebb vállalkozás produktumaként, az elkészítés módjára az odafigyelés, a műgond jellemző.

   Amennyiben nincs két érvem a kínálatban való szerepeltetésére, szintén nem foglalkozom vele. Ha nem ragadozó barát elmélet, „hibás” teória szülötte (ilyenből rengeteg van, és általában anomáliáktól hemzseg az állateledel piac), szintén nem érdekel.

   Az Il Cane szerepel a terméklistámon:

- kézműves termék, ragadozóbarát elmélet alapján,

-magas, ha nem az egyik legjobb hasznosulási mutatókkal,

-széles spektrumban való használhatósággal,

-saját háttér iparral(az alapanyag előállítás a saját földjein, házi feldolgozásban történik),

-magas biológiai értékű, emberi fogyasztásra alkalmas alapanyagok felhasználásával készül.

Ez öt érv.

Kell ennél több?"

 

Csiba Zsolt, TopdogGyor

 

 

Bejelentkezés