Termékeink
Menu mobile

Kik vagyunk?

ilcane_logó_800x350.jpg

 

 

 

 

 

A kereskedő álma, hogy olyan termékkel dolgozzon, ami eladja magát, s nem a csillogó reklámokkal, sokszor hiteltelen szlogenekkel kelljen a terméket bevezetni,majd sok esetben magyarázkodni.

Ilyen képességgel rendelkező termékkel ritkán találkoztunk az IL CANE termékcsaládot megelőzően, így nem is voltunk felkészültek azokra a reakciókra, melyek az első tesztalanyok gazdáitól érkeztek.

A terméket az Olasz kultúrához, tájhoz, illetve Olasz emberekhez való vonzódásunk okán kialakult kapcsolataink útján ismertük meg, s kínáltuk saját, majd barátaink kedvenceinek.

 

header-sample-freedog.png

 

 

 

 

Már az első tapasztalatok meglepőek voltak, bár akkor az okokat még nemismertük.

Kutyáink az átállási időszakot minden tünet, hasmenés nélkül viselték, az etetést követően székletük minősége, mennyisége, illetve a tapasztalt kondícióváltozás arra utaltak, hogy a táp hasznosulása jelentősen eltér a korábbi tapasztalatainktól, nem beszélve a kutyák által egyértelműen jelzett magas élvezeti értékről.

A nagy meglepetés okozta első reakciónk a kételkedés volt, így, bár külföldi gyártók termékeinek bevezetése esetén nem jellemző, közel fél éves tesztidőszak következett, melynek során vegyes tesztalanyainkkal, főként hosszú ideje kutyák tenyésztésével, munkakutyákkal foglalkozó barátaink, s állatorvos ismerőseik segítségével erősítettük meg tervünket szándékká. Előre láthatóan tesztalanyainkkal, s tapasztalataikkal lapunkon mód nyílik megismerkedniük. 

Olasz partnerünkkel egy nemzetközi vásáron történt találkozó adta a végső lendületet. A gyártó manufaktúra vezetője, illetve olaszosan laza, fiatal kollégái, tárgyalásunk során közölték kérdésünkre, hogy semmi csoda, varázslat nincs a termékeikbe, csak megfelelő arányban benne vannak a szükséges, jó minőségű alapanyagok, s ez a saját értékesítési stratégiájuk legfőbb része. Természetesen a speciális, bár nem példátlan gyártási eljárás, illetve a hús alapanyag (nem lisztek) használata is fontos elem. Innen már nem volt visszaút, a döntésünk megszületett.

Ha a termék csomagolásának jelenlegi egyszerűsége kapcsán fogalmazna meg kételyeket, visszautalnék az első bekezdésekre, s azt válaszolnám, ne a csomagolás adja el a terméket, bár az is szempont volt, hogy azt a pár száz plusz forintot megspóroljuk vevőinknek. Végül a termék nevéről. A mai piaci viszonyok, melyet sok területen jellemez az adóelkerüléssel elérhető árelőny, tették szükségessé, hogy olasz partnerünk termékét saját, IL CANE márkanéven kezdjük forgalmazni.

Jó étvágyat a kutyáiknak!

Bejelentkezés