Felhasználási feltételek

Vásárlási / Felhasználási feltételek

Cégünk elérhetőségei / adatai

Cégnév: Satara Agro Kft.
Cégjegyzék szám: 08-09-028339
Adószám: 25730474-2-08
Tel.: 06-30-220-7917
E-mail: info@ilcane.hu
Ügyfélszolgálat címe: 9200 Mosonmagyaróvár, Nap u.16.

 

Regisztráció

 

A vásárlás előtt kérjük, regisztrálja adatait. A regisztrációt követően felhasználóneve és jelszava segítségével tud belépni. Az adatok helyességét jóváhagyás előtt ellenőrizheti, adatait módosíthatja, rendszerünkből adatainak törlését bármikor kezdeményezheti e-mailben.

Webáruházunk lehetőséget biztosít regisztráció nélküli vásárlásra is.

Az ILCANE webáruházban történő böngészéshez, a szöveges tartalmak vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció.

 

 

Megrendelés, árak

 

A megrendelés elküldése írásbeli szerződésnek tekinthető, mely a megrendelő és a Satara Agro Kft. között magyar nyelven jött létre. A Satara Agro Kft. a megrendeléseket nyilvántartja, és azok a megrendelő számára bármikor hozzáférhetőek.

Az ILCANE webáruházban vásárolt árukat nem lehet továbbértékesíteni. Ilyen irányú érdeklődés esetén kérjük, elérhetőségeinken vegyék fel velünk a kapcsolatot. A terméklistázó oldalakon és a termékek saját oldalán a Kosár funkcióra kattintva lehet az egyes termékeket a Kosárba betenni, de ez még nem jelent vásárlást. A Kosár véglegesítésével a megrendelés a Pénztárba kerül. A megrendelés jóváhagyása előtt a Kosár tartalma ellenőrizhető, módosítható, a megrendelés megszakítható. Egy adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók. Az ILCANE webáruház a megrendelésről visszaigazoló e-mailt küld. A folyamatban lévő és a korábbi, lezárt megrendelések a Korábbi rendeléseim menüpont alatt követhetők a bejelentkezést követően (az előzetesen regisztrált vásárlóknak).

A feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák az ÁFA-t.

 

A Webáruház használata

 

A Webáruház használata során a látogató a Satara Agro Kft.-vel áll kapcsolatban. A Webáruház használata díjmentes. A látogató az oldalakat a saját kockázatára használja. Az a látogató, aki azonban az oldalnak, vagy annak a rendszernek a műszaki meghibásodását okozza, amely a látogatókhoz és más személyekhez közvetíti az oldal tartalmát, felelősséggel tartozik az ilyen meghibásodás miatt keletkezett valamennyi kárért.

 

Fizetési módok

Készpénzes fizetés a futárnak
Ha technikai okok miatt téves ár jelenik meg az oldalon, a megrendelést nem tudjuk elfogadni, és telefonon felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot.

A megrendelés ellenértékét utánvéttel a házhozszállítást végző futárnak kell kifizetni. Készpénzes fizetést maximum 500.000 Ft összegig fogadhat el a futár

Garancia, szavatosság

 A megrendelés teljesítésekor, a kiszállítás időpontjában a megrendelő vagy átvevő köteles a csomag sértetlenségét ellenőrizni, majd az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
Ön a termékkel kapcsolatos szavatossági igényét csak a termék mellé minden esetben mellékelt, a Satara Agro Kft által kiállított számlával együtt érvényesítheti. A szavatossági határidő a termék Ön részére történő átadása – jelen esetben a sikeres kézbesítés – napjával kezdődik.

 

Nem vonatkozik a szavatosság:

a nem rendeltetésszerű használatból (kezelési útmutatóban írtak), valamint az erőszakos behatásokból eredő károsodásra, sérülésekre ha az Ön által igazoltan átvett termék megrendelő érdekkörben felmerült káresemény miatt megsérül, vagy megsemmisül ha a terméken az Ön, vagy más, nem a Satara Agro Kft képviseletében eljáró személy átalakítást, javítást végzett a használati útmutatóban feltüntetett olyan hibákra, amelyeket Ön ismert, és amelyekre tekintettel árengedményben részesült

A Satara Agro webáruház fenntartja az árváltoztatás jogát, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az nyomdai vagy technikai - felelősséget nem vállalunk. Az ILCANE webáruház fenntartja a jogot az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére.
Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a www.ilcane.hu áruházban.
Az ILCANE webáruház oldalon található termékek általában raktáron vannak. Ha a megrendelés után mégis kiderül, hogy a termék nincs raktáron, a Satara Agro Kft. webáruház felveszi a vásárlóval a kapcsolatot, a megrendelés módosulhat, vagy a kifizetett összeget visszatérítjük. Az ebből adódó mindennemű kártérítést elutasítjuk.

 

Házhozszállítás és kézbesítés

 

A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, a megrendelés során megadott címre.
A belföldi házhozszállítás díjai:

Kiskereskedelmi áron és „Kölyökklub” áron történő értékesítés esetén díjmentes, kedvezményes ár esetén egyedi megállapodás szerint - mely automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez, ezt a rendszerünk fel is tünteti a megrendelés során, ill. a visszaigazoló e-mailekben.

Amennyiben házhozszállítást kér, a szállítási határidő: a raktáron lévő termékek esetében 1-5 munkanap. 


Fizetési mód

  1. Az áru átvételekor futárnak, bizonylat ellenében készpénzben történik.

Készpénzes fizetést a futár maximum 500.000 Ft összegig fogadhat el.

A megrendelés teljesítésekor, a kiszállítás időpontjában a megrendelő vagy átvevő köteles a csomag sértetlenségét ellenőrizni, sérült csomag esetében a futárral közösen a csomagot tételesen ellenőrizni és a csomag felbontásáról készült jegyzőkönyvi elismervényt aláírni (a jegyzőkönyvben az esetleges hiányosságokat kötelezően fel kell jegyezni). Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

A termék vételára: minden esetben a termékek mellett feltüntetett bruttó fogyasztói ár!

Csere: amennyiben a megrendelt termék bármilyen okból nem megfelelő, és a vásárló cserét kér, akkor a visszaküldés és az újbóli postázás költsége is a vásárlót terheli. Csere a megrendeléstől számított 14 napon belül kérhető.

  1. A cserélendő termék értékét le tudja vásárolni, igény szerint további termékeket is választhat. Ebben az esetben kiküldjük a csereterméket Önnek, és a futárnak tudja odaadni a visszaküldendő terméket. A cserecsomag díja : 2.350 Ft.-
  2. Vissza tudja küldeni a terméket, mellékelve egy levéllel, melyben feltünteti a csere indoklását, majd amennyiben készpénzben, utánvétellel fizetett - a megadott bankszámla számra visszautaljuk a vételár összegét. Amennyiben ezt az opciót választja, az alábbi címre tudja visszaküldeni a terméket: Satara Agro Kft. (9200 Mosonmagyaróvár, Nap u.16.)

Amennyiben a vásárló eláll a vásárlástól és ingyenes volt a kiszállítás akkor a szállítási díj a vevőnek kiszámlázásra kerül!

 

Elállás

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.
Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) a Cégünk elérhetőségei / adatai pontban feltüntetett elérhetőségek egyikére.