Termékeink
Menu mobile

Tenyésztőknek

Tisztelt érdeklődő tenyésztő!

Az ilcane_logó_800x350.jpg regisztrált tenyésztői számára állandó kedvezményeket, és időszakos speciális akciókat biztosít!

Termékeink a tenyésztők kutyái számára minden életkorban és élethelyzetben megoldást nyújtanak a kielégítő ellátáshoz.

Az alábbiakban gyakorlati szempontból megközelítve szeretnénk bemutatni, hogy mely érveket látjuk igen fontosnak tenyésztők, illetve nagyobb létszámú kutyát tartó partnereink számára: (a leírtak nagy számú tesztalany, illetve számos referencia tenyészet, szolgálati kutya telep tapasztalatát tükrözik)

1. Az alapanyagoknak köszönhetően az elutasítási arány gyakorlatilag nulla, a kutyák szívesen eszik a tápokat még hús etetés után is, és erőnlétük, fizikai- egészségi állapotuk látványosan mutatja a kiváló minőséget.

2. A táp fajsúlya, sűrűsége igen nagy: egy 150 grammos átlagos mérőpohárba 230-250 gramm IL CANE fér, köszönhetően a koncentrált beltartalomnak és az enzimbontott húsnak, mely lisztet nem tartalmaz.

3. Az IL CANE-ra való átállás minden átmenet nélkül sem okoz emésztési problémát: már a következő napon egyenletes, kemény, sötét végtermék jelenik meg.


4. A teljesen alapszintű fenntartó táptól a kizárólag sertéshúsból készült hipoallergén termékig 14 variációban, számos termék különböző szemcseméretben elérhető.

A kedvezmények igénybe vételéhez kérjük regisztráljon itt:

REGISZTRÁCIÓ

és figyelmesen töltse ki a menüpontokat!

A regisztráció ellenőrzése, és visszaigazolása után megküldjük az Önre vonatkozó kedvezményes árlistát, valamint a webáruház rendszerében is beállításra kerül, hogy amennyiben regisztrált nevével lép be, a továbbiakban az Önre vonatkozó, webáruházi, kiszállított árakat látja.

Regisztrált tenyésztőinknek a kiszállítás 30.000,-Ft kosárérték felett mind a GLS-el, mind a Foxpost automatába ingyenes.  

Regisztrált tenyésztőink számára különleges kedvezményt biztosítunk, amennyiben az általuk tenyésztett kiskutyák gazdái regisztrálnak a kölyökklubba és vásárolnak az IL CANE termékeiből. (a kedvezmény feltételei egyedi írásos megállapodásban kerülnek rögzítésre)

Regisztrált tenyésztőink számára továbbá lehetőséget biztosítunk weboldalunkon való megjelenésre, valamint bemutatjuk Önöket facebook oldalunkon is. Kérjük küldjenek e-mailben egy linket, kennelnevet, és logót vagy képet  a következő címre: info@ilcane.hu

További kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Onódi Ferenc

kereskedelmi vezető

+36-30-743-0590

 

Árkosi József

tenyésztői főreferens

+36-30-222-9258

Bejelentkezés