LIGHT

LIGHT

Termékinformáció

  • Kutya mérete: Minden méret
  • Fő alkotórészek: Csirke-marha-sertés
  • Kutya életkora: Minden életkor
  • Ajánljuk: Túlsúlyos kutyáknak

Készleten

20 kg - M

Általános leírás

elhízott kutyáknak

Az IL CANE LIGHT kiegyensúlyozott, egészséges étrendet biztosít, gazdag természetes rostokban, hogy formában tartsák négylábú barátunkat. A termék emészthetősége kedvező, a pelyhesített, kétszeresen extrudált gabonáktól a májvédőkig mint például a kolin klorid, a beleket védő probiotikumok mint a FOS (fructo-oligosacharid, melynek az alapja a cikória inulin.) A termék a teljes mértékű olaszországi előállításnak köszönhetően garantálja a minőséget.

light.png

További részletek

túlsúlyos kutyáknak, lightÖSSZETÉTEL: kukorica pehely, dehidratált hús, cékla pép, baromfi zsír, hidrolizált baromfi fehérje, sörélesztő, , nátrium klorid, kolin-klorid, F.O.S., gesztenye kivonat, ásványi sók és vitaminok.

BELTARTALMI ÉRTÉKEK: Nyers protein 22,00%, Nyers zsír 9,00%, Nyers rost 3,50%, Nyers hamu 8,00%, Kálcium2,00%, Foszfor 1,50%.

Metabolizálható ENERGIA: 3700 Kcal/Kg. 

ADALÉKANYAGOK
(kg-ként): A Vitamin UI 10.500, D3 Vitamin UI 750, E Vitamin (alfa tocoferile acetát) 105 mg, Kolin klorid 1200 mg, Vas-szulfát monohidrát 250,00 mg, Réz-szulfát pentahidrát 36 mg, Zink -oxid 145,00 mg, Mangán –szulfát monohidrát 70 mg, Szelén 0,35 mg, Kálcium-jodát 1,90 mg.

ÉRZÉKSZERVI
ADALÉKANYAGOKÍZFOKOZÓK: Gesztenye kivonat

HASZNÁLATI
ÚTMUTATÓ: Fontos, hogy mindig álljon friss víz az állat rendelkezésére. Amikor az IL CANE LIGHT felvált egy már használt terméket és vagy másik eledelt, fontos, hogy fokozatosan álljunk rá, hogy a kutyának legyen elegendő ideje megszokni.

SZÁRAZ, HŰVÖS HELYEN TÁROLJUK. Természetes súlyvesztés előfordulhat.

JAVASOLT NAPI ADAGOLÁS: Az adagokat lehet változtatni az egyes egyedek igényeinek megfelelően. Az ajánlott napi adagokat a szezonális körülményekhez kell igazítani, ahhoz a tevékenységhez, amit a kutya végez, illetve a fizikális kondíciójához.

Ajánlott napi adag gr-ban: 

tabla-light.png