PORK AND RICE

PORK AND RICE

Termékinformáció

  • Kutya mérete: Minden méret
  • Fő alkotórészek: Sertés
  • Kutya életkora: Minden életkor
  • Ajánljuk: Ételallergiás kutyáknak, tiszta sertéshús - Hipoallergén,

Készleten

20 kg - M

Általános leírás

 

szemcse6.png

 


 IL CANE Pork and Rice egy teljes értékű, HIPOALLERGÉN táplálék egyetlen állati protein és zsír forrásból, mely egyfajta gabonával van megtámogatva. A disznóhús ízletes és a rizs használatnak köszönhetően garantálja a könnyű emészthetőséget. A májvédők jelenléte, mint például a kolin klorid, a beleket védő probiotikumok mint a FOS (fructo-oligosacharid) melynek az alapja a cikória inulin, jelentősen megnövelik a termék emészthetőségét. A termék teljes és kiegyensúlyozott étrendet biztosít köszönhetően a válogatott alapanyagoknak.

sertéshússal, monoprotein

 

 

További részletek

ételérzékeny kutyáknakÖSSZETÉTEL: Rizs, dehidratált hús (disznóhús min.35%), zsír, cékla pép, hidrolizált sertésmáj protein, sörélesztő, nátrium klorid, kolin klorid, F.O.S.(fructo-oligosacharid), gesztenye kivonat, ásványi sók és vitaminok.

BELTARTALMI ÉRTÉKEK: Nyers protein 25,00%, nyers zsír 16,00%, nyers hamu 7,00%, nyers rost 1,00%, Kalcium 1,70%, Foszfor 1,05%.

ADALÉKANYAGOK (kg-ként): A Vitamin UI 12.500, D3 Vitamin UI 900, E Vitamin (alfa tocoferil acetát) 215 mg, kolin klorid 1250 mg, vas-szulfát monohidrát 265,00 mg, Réz-szulfát pentahidrát 38,00 mg, Zink-oxid 155,00 mg, Mangán-szulfát monohidrát 75,00 mg, Szelén 0,35 mg, Kálcium jodát 2,00 mg.

ÉRZÉKSZERVI ADALÉKANYAGOK – ÍZFOKOZÓK: Gesztenye kivonat

Metabolizálható ENERGIA: 4100 Kcal/Kg

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ: Teljes értékű táplálék, amelyet szárazon vagy nedvesen lehet tálalni (langyos vízzel és/vagy húslevessel) követve a lenti táblázat útmutatásait:

Ajánlott napi adag(gr):

tabla-pork.png

KAPCSOLODÓ TERMÉKEK