Termékeink
Menu mobile

Referencia kennelek

ilcane_logó_800x350.jpg

 

 

Ismerjétek meg referencia kenneleinket! 

Kiválasztásuknál a jelentkező tenyésztők szakmai előéletére, sikereire, azonban főként a kutyákkal kapcsolatos viszonyukra voltunk figyelemmel. A velünk dolgozó referencia tenyésztők a jelölt elérhetőségeiken elérjetők, szívesen veszik a kérdéseket mind társtenyésztőktől, mind egyéni vásárlóktól 

Várjuk további igényes tenyésztők jelentkezését tenyésztői csapatunkba!

 

https://www.facebook.com/

vadaszkutyasziget

logojo.jpg

Hári Csaba és Futó Ivett ifjú koruk ellenére a vadászkutyák tenyésztésének, felkészítésének területén komoly figyelmet vívtak ki maguknak. Kőkemény szakmai munkával, a kutyák, a természet és a vadászat szeretetének összetalálkozásának eredményeképpen a Veszprém megyei Ősi településen egy komplex kiképző bázist hoztak létre. 

Nem mellékesen termékeink lelkes viszonteladói, népszerűsítói is.

 

 

BŐVEBBEN

MEGNÉZEM

 

44129367_2212610382107241_2186004664216977408_o.jpg

 

https://www.facebook.com/Koz%C3%A1kok-%C5%90rz%C5%91je-

Kennel-170903566435792

 

 

KOZÁKOK ŐRZŐJE ARANYKOSZORÚS

KAUKÁZUSI JUHÁSZKUTYA MESTERTENYÉSZET

Dr Papp Judit Renáta & Oláh Gábor

 

ilcane-referencia-olah-gyimba.jpg

 

Nem, ez nem egy  medve!!!

De ha körülnéztek Gáborék oldalán, végtelen sorát találjátok győztes kutyáiknak, majd minden ithoni és európai kiállításon találkozhattok velük, illetve kutyáikkal. Kérdéseitekkel Gábort is nyugodtan kérdezhetitek termékeinkkel kapcsolatban, mert a referencia az referencia!!!

 

 

BŐVEBBEN

MEGNÉZEM

 

 

ilcane-referencia-olah-ezredes1.jpgilcane-referencia-olah-olah-pup.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUNSHINE OF BUKOVINA KENNEL

 

http://www.bukovinaipasztor.com/

Facebook Sunsine Of Bukovina Kennel

 

"30 éve tenyésztek kutyákat, Bukovinai pásztorkutya és Shih-tzu tenyészeteim szakmai körökben elismertek. (ezt nem én mondtam.) Főbb eredményeim a Bukovinai pásztor fajtában 3 fiatal és 2 felnőtt Világgyőztes, 1 fiatal és 2 felnőtt Európa Győztes, egy évgyőztes és Derby győztes cím, a Shih Tzu 2018. Derby Győztes, az év legeredményesebb fiatal kutyája, 2019.évgyőztes, TOP 2 szuka, 2018-2019 év Tenyésztője vagyok.

Az IL CANE tápokat a forgalmazás kezdetei óta ismerem és használom. A nagy testű kutyák számára az IL CANE Maintenance kiváló emészthetősége, igen fontos, valamint a nagy fajsúlyból eredően a gyomorban kisebb térfogatot foglaló és kevés mellékterméket eredményező táp gyakorlati szempontból hasznos.

A kölykök számára hasznos az IL CANE Puppy-ban található ízületvédő összetevő ugyanígy. A kis termetű Shih tzu esetében elsősorban a hipoallergén, disznó és lazac húsos termékek jelentenek jó megoldást, az IL CANE Pork and Rice a felnőttek, az IL CANE Puppy Junior Pork and Rice a kölykök számára. Az IL CANE Nordic Sea Salmon protein tiszta lazachúsos összetétele kifejezetten előnyős a szőrminőség szempontjából.

 

 

BŐVEBBEN

MEGNÉZEM

 

 

 

THE LAST MOHICAN KENNEL

FACEBOOK OLDAL

Katalin neve a weimari vizsla ismerői közt fogalom, kutyái közismerten kiváló genetikájú, kiváló tenyésztési vonalat képviselnek. Tenyészete bronzkoszorús mestertenyészet. Katalin évek óta termékeink segítségével támogatja tenyésztési irányát. 

 

ilcane-referencia-nemeth-hármasban.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viharsarki Kapcabetyár Puli Kennel

Békéscsaba, Tulajdonos: Vlcskó Balázs Máté

www.facebook.com/viharsarkikapcabetyar

www.instagram.com/vihararkikapcabetyar

 

VKPK-3.jpg Luca29-2.jpg

 

Kennelünk a magyar ember legősibb kutyája, a PULI tenyésztését és fajtagondozását tűzte ki célul. Kennelünkben fekete és maszkos fakó Pulik találhatók.

Hazai és nemzetközi eredményekkel is büszkélkedhetünk:  ICH, HSCH, HCH, HJCH címmel rendelkező tenyészkutyáink vannak és már a „fiatal korosztály” is bizonyított, hiszen kennelünk több neveltje is rendelkezik a „Hungarian Puppy Grand Winner” kitüntető címmel.

Mikor megszületnek ezek a pici kis teremtmények kennelünkben, tenyésztőként két dolog vezérel minket: Elsőként szeretnénk, ha ez a csodálatos magyar kutyafajta nem halna ki, és az emberek még jobban megismernék, megszeretnék a Pulit. Másodjára minden kiskutyának igyekszünk olyan gazdit/családot keresni, ahol hosszú, boldog tartalmas élete lehet. Ez a mi küldetésünk.

Üdvözlettel:

Áchim Anikó Marianna

Viharsarki Kapcabetyár Puli Kennel

Mobil: 06 30 9286-772

viharsarkikapcabetyar@gmail.com

 

Bejelentkezés